De Vos Geluidservice

Ik ben audiofanaat, elektronicus en geluidstechnicus (S.A.E. Institute).  In beide branches heb ik meer dan 20 jaar ervaring. In 2008 ben ik mijn eigen geluidsbedrijf gestart. De drijfveer hiervoor was mijn passie voor geluid en apparatuur. Deze passie wilde ik graag professioneel in de praktijk brengen.

Als iets te mooi is om waar te zijn dan is het dat meestal ook. Wij vormen een uitzondering op deze regel want we leveren onze diensten tegen een zeer vriendelijke prijs. Ons concept is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Het is het resultaat van jaren ervaring in de geluidswereld.

Waarom zijn we zo scherp geprijsd:

  • De Vos Geluidservice heeft geen vast personeel in dienst. Indien nodig huren wij wel extra los personeel in om grote klussen of gelijktijdige klussen uit te voeren.
  • Naast dit geluidsbedrijf ben ik parttime werkzaam in de elektronica branche. Hierdoor ben ik niet volledig afhankelijk van mijn eigen bedrijf. Ook ben ik daardoor in staat mijn kennis uptodate te houden.
  • Het onderhoud van apparatuur doe ik in eigen beheer. Hierdoor kan het onderhoud goedkoper worden uitgevoerd zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.
  • Apparatuur die we zelden nodig hebben kopen we niet zelf. We wisselen dan apparatuur uit met collega bedrijven.
  • Als we contracten afsluiten met klanten, voor bijvoorbeeld 5 jaar, dan kunnen we nieuwe apparatuur kopen met de zekerheid dat we deze investering kunnen afschrijven.

Goedkoop is duurkoop, dus duurkoop is goedkoop. We gebruiken vrijwel uitsluitend A-merken apparatuur en bekabeling. Voor sommige toepassingen volstaat een B-merk. We letten dan zeker op de betrouwbaarheid en of het voldoet aan de specifieke toepassing. Apparatuur van A-merken gaat langer mee, en is makkelijker te onderhouden omdat de onderdelen beter en langer leverbaar zijn. Bovendien is het goed te combineren met apparatuur van collega bedrijven.